KOLODVORSKA

V pripravi. Več info na 040 564 460

KOLODVORSKA

IZJEMNA LOKACIJA

  • sodišče:  150m
  • gimnazija Ledina: 200 m
  • avtobusna in železniška postaja: 250 m
  • Prešernov trg: 450 m
  • Ljubljanska tržnica: 400 m
  • Klinični center: 800 m

IMPRESIVEN RAZGLED

Edinstveno mesto za odkrivanje mesta z višine. Skupna terasa s pogledom na celotno ljubljansko kotlino, vas bo popeljala daleč stran, ne da bi dom sploh zapustili.

VELIKE STEKLENE POVRŠINE

Vsa stanovanja so zastekljena z neprekinjenimi, velikimi okni od stropa do tal, ki nudijo poglede na mesto in v prostor pritegnejo čudovito naravno svetlobo. Elegantna hrastova talna obloga, ki je skrbno položena v obliki francoske ribje kosti, dom napolni s toplim in prijetnim vzdušjem.

NEPOZABNO DOŽIVETJE

Bar/Lounge vam in vašim gostom ponuja nepozabno doživetje. Koktajli, vrhunska vina in izbrani lahki prigrizki vam bodo dali resnično kozmopolitansko izkušnjo. Če postanete lačni, vam v etaži višje nudimo izvrstno à la carte restavracijo.

Sam dekor prostora je vabljiv in udoben in nudi vzdušje, zaradi katerega se boste sprostili in uživali v prvovrstni hrani in pijači. Velike steklene površine dajejo občutek povezanosti z mestom.

STORITVE À LA CARTE

 Na voljo vam bodo 24-urna recepcija, varovanje, čiščenje, vzdrževanje, valet parkiranje, à la carte restavracija, bar/lounge … preprosto vse, kar potrebujete za popolno izkušnjo bivanja.

PIŠITE NAM

Pokličite nas ali nam pišite in se dogovorite za srečanje. Veselimo se vašega zadovoljstva in sodelovanja z vami.

Call Now Button Scroll to Top