VITALIS-ŠMARJEŠKE TOPLICE

Objekt Vitalis Šmarješke toplice, s 39 oskrbovanimi stanovanji, se nahaja na popolni lokaciji za vse tiste, ki radi uživajo mir in naravo, a imajo bližino večjih mest na dlani, ko si zaželijo malo mestnega vrveža.

Zaradi bližine avtocestnega priključka (3 min z AC) je Vitalis enostavno dostopen do Novega mesta, kot tudi Ljubljane, Krškega….

Prvi lastniki že uživajo v novem domu, ki leži ob idiličnem potoku, s sprehajalno potjo, na robu gozda. Le dobrih 200 m peš so stanovalcem na razpolago terme Krka z celovito zdravstveno oskrbo ter wellness programom. V sosednjem objektu, cca 60m stran se nahaja živilska trgovina, pošta z banko, dnevni bar…

Objekt se ponaša s pravim hotelskim pridihom, kar vsak opazi že takoj ob vstopu v objekt. Široki, svetli hodniki, ambientalno osvetljeni, s stopniščema, dvema velikima dvigaloma in kotički za druženje v vsaki etaži.

Prijeten skupni prostor pa poskrbi, da se lahko stanovalci in njihovi obiskovalci v večjem številu družijo tudi zunaj svojih stanovanj.

Sama stanovanja so prilagojena vsem tehničnim zahtevam Pravilnika o projektiranju oskrbovanih stanovanj, z udobnimi velikimi kopalnicami, z minimalnimi pragovi. Vsako stanovanje je opremljeno s svojo toplotno črpalko in lokalnimi rekuperatorji s čimer je zagotavljajo individualno upravljanje stanovanja ter kontrolo porabe, stroškov.

Stanovanju pripada zunanje lastniško parkirno mesto na nivoju pritličja objekta.

Preostalo je le nekaj takoj vseljivih stanovanj, zato vabljeni k ogledu.

Za več informaciji na: GB nepremičnine, www.vitalis-smarjesketoplice.si, Goran Barišić 040 564 460 ali po mailu na info@gbnepremicnine.si.