VIR PRI STIČNI-DVOSTANOVANJSKI OBJEKT-DVOJČEK

Ljubljana okolica, U.E. Grosuplje

Dvostanovanjski objekt – »dvojček«, prodamo!

Ljubljana okolica, U.E. Grosuplje, Občina Ivančna Gorica, Vir pri Stični… vendar zagotovo bližje kot si predstavljate! Samo 28km vožnje iz Ljubljane (nakupovalno središče Rudnik).

Zelo premišljeni in prilagodljivi tlorisi za različne starostne skupine in različna življenjska obdobja. Lahko je za velike, 5, 6 in več-članske družine, kjer bo vsak član z lahkoto našel svoj prostor, kot tudi za manjše družine ali pare, ki potrebujejo domačo pisarno, veliko spalnico z ločeno garderobno sobo, sobami za goste, telovadnico ipd. Posamezne prostore se zlahka združi v večje sobe in tudi obratno, odvisno od vaših potreb.

Zelo premišljen tloris z nekaj enostavnimi rešitvami, ki si jih kupci tako pogosto želijo pa redko kje dobijo. Predviden je prostor za savno, ter utility, ki se nahaja v isti etaži kjer so kopalnice in spalnice, zato da se ne prenaša perila gor in dol, velika kuhinja s kuhinjskim otokom in kuhinjsko napo z odvodom umazanega zraka ven iz prostora, ter jedilnico kjer je prostor za veliko jedilno mizo za vsakodnevne družinske večerje kot tiste posebne priložnosti. Višina notranjih prostorov je 280 cm, ki skupaj z velikimi okni ustvari občutek »zračnosti in odprtosti«. Iz dnevnega prostora je izhod do nadkrite terase, iz kuhinje pa se lahko izstopi neposredno do zunanje – letne kuhinje.

Orientacija vrta in prostorov je v osi SV-JZ. Do objekta se dostopa iz SV strani, kjer je parkirišče in zunanja shramba, intimni vrtovi in bivalni prostori pa so na JZ strani.

Klasična gradnja, tri-slojna okna, 18 cm toplotne izolacije na fasadi, talno gretje po celotni površini, ogrevanje s toplotno črpalko, pripravljen priključek za kamin, pripravljena inštalacija za prezračevalni sistem z rekuperacijo, predpriprava za solarne panele in električno polnilnico za avtomobile, daljinsko krmiljenje preko t.i. pametne inštalacije…

Vse našteto zagotavlja izredno nizke obratovalne stroške.

Predvidena je sanitarna oprema znanih proizvajalcev, hrastov parket in sodobna keramika, ter bela notranja vrata. Po dogovoru so možne tudi prilagoditve na željo kupca.

V bližini je vrtec, osnovna in srednja šola, ter veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje, skratka rekreacijo. Dobesedno čez cesto je avtobusno postajališče, cca 2km stran v Ivančni Gorici pa so železniška postaja, priključek na AC kot tudi vse ostale ustanove potrebne za nemoteno bivanje, banka, PTT, trgovine, zdravstveni dom, ipd.

Za objekte je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje.

Objekti so trenutno v fazi gradnje, izdelano do 4. pgf (ali po dogovoru dokončanje na ključ),  možnost vselitve do konca leta 2023.

V kolikor ste v opisanem prepoznali priložnost za nakup, se nam oglasite na spodaj naveden e naslov ali gsm številko.

info@gbnepremicnine.si 

ali na 040-564-460 g. Goran