Vila Medena

Pravijo, da je edina stalnica sprememba. Tako v miselnosti kot v načinu življenja. Prav sodoben način življenja postaja vedno bolj dinamičen, kakovostno preživljanje časa pa je postalo zelo cenjena dobrina in hkrati cilj. Vse pa se začne in konča doma.

Ljudje imamo radi velike, svetle in odprte prostore, zagotovljeno parkirno mesto, zasebne zunanje vrtove in terase, skratka prostornost hiše in komfort ter enostavnost uporabe stanovanja istočasno. Vendar pa je obveza biti »suženj« svoji hiši že zdavnaj zastarel koncept.

Dobra lokacija je sicer stvar osebne presoje, vendar mnoge privlači ista misel, to je živeti v okolju, ki je podprto z vsemi urbanimi vsebinami, hkrati pa omogoča hiter pobeg v naravo, bodisi na izlet ali vsakodnevno rekreacijo. V Ljubljani v bližini Šmarne gore je ena takšna lokacija.

Uporabni, funkcionalni tlorisi, ki zagotavljajo velike in odprte dnevne prostore ter intimne spalnice z ločenimi kopalnicami za starše in otroke. Vsak član družine bo našel zase poseben kotiček za delo, sproščanje, počitek ali skupinsko druženje. Uporabniško izkušnjo pa bo še izboljšala skrbna izbira vgrajenih kakovostnih materialov. V duhu časa, ki prihaja, bodo vsa stanovanja podprta s sistemom pametnega doma, ki bo uporabniško izkušnjo povzdignil na naslednjo raven.

Za vas pripravljamo butično štiri-stanovanjsko vilo Vila Medena, ki vam bo ponudila vse našteto, varnost, zasebnost, udobje, ter pravo ravnovesje med življenjem v mestu in predmestju, ter stanovanju in hiši hkrati, odvisno kako se boste započutili…

Stanovanja bodo predvidoma na voljo naslednjo pomlad. Ravno prav...

Več informacij na:

vilamedena@gbnepremicnine.si

ali na 070 818 404