prodaja

Osrednjeslovenska, Ivančna Gorica

 • Vrsta in tip

  hiša
  dvojček

 • Površina

  162 m²

 • Cena

  375.000,00 €

Opis nepremičnine

Ljubljana okolica, U.E. Grosuplje

Dvostanovanjski objekt – »dvojček«, prodamo!

Ljubljana okolica, U.E. Grosuplje, Občina Ivančna Gorica, Vir pri Stični… vendar zagotovo bližje kot si predstavljate! Samo 28km (nakupovalno središče Rudnik).

Enota 1 ima 293m2 veliko parcelo. Stanovanjski prostor meri skupaj s »tehničnimi prostori« in »neizdelanim podstrešjem«162m2.

Zelo premišljeni in prilagodljivi tlorisi za različne starostne skupine in različna življenjska obdobja. Lahko je za velike, 5, 6 in več-članske družine, kjer bo vsak član z lahkoto našel svoj prostor, kot tudi za manjše družine ali pare, ki potrebujejo domačo pisarno, veliko spalnico z ločeno garderobno sobo, sobami za goste, telovadnico ipd. Posamezne prostore se zlahka združi v večje sobe in tudi obratno, odvisno od vaših potreb.

Zelo premišljen tloris z nekaj enostavnimi rešitvami, ki si jih kupci tako pogosto želijo pa redko kje dobijo. Predvidene so 3 velike kopalnice, prostor za savno, ter utility, ki se nahaja v isti etaži kjer so kopalnice in spalnice, zato da se ne prenaša perila gor in dol, velika kuhinja s kuhinjskim otokom in kuhinjsko napo z odvodom umazanega zraka ven iz prostora, ter jedilnico kjer je prostor za veliko jedilno mizo za vsakodnevne družinske večerje kot tiste posebne priložnosti. Višina notranjih prostorov je 280 cm, ki skupaj z velikimi okni ustvari občutek »zračnosti in odprtosti«. Iz dnevnega prostora je izhod do 9m2 nadkrite terase, iz kuhinje pa se lahko izstopi neposredno do zunanje – letne kuhinje ali grilla.

Orientacija vrta in prostorov je v osi SV-JZ. Do objekta se dostopa iz SV strani, kjer je parkirišče in zunanja shramba, intimni vrtovi in bivalni prostori pa so na JZ strani. Vrtovi mejijo na listnat gozd, ki vam poleti ustvarja prijetno senco, pozimi, ko listje odpade pa vam v prostor spusti tako zaželene sončne žarke.

Klasična gradnja, tri-slojna okna, 18 cm toplotne izolacije na fasadi, talno gretje po celotni površini, ogrevanje s toplotno črpalko, pripravljena inštalacija za prezračevalni sistem z rekuperacijo, predpriprava za solarne panele in električno polnilnico za avtomobile, daljinsko krmiljenje preko t.i. pametne inštalacije…

Vse našteto zagotavlja izredno nizke obratovalne stroške.

Predvidena je sanitarna oprema znanih proizvajalcev, hrastov parket in sodobna keramika, ter bela notranja vrata. Po dogovoru so možne tudi prilagoditve na željo kupca.

V bližini je vrtec, osnovna in srednja šola, ter veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje, rekreacijo. Dobesedno čez cesto je avtobusno postajališče, cca 3km stran v Ivančni Gorici pa so železniška postaja, priključek na AC kot tudi vse ostale ustanove potrebne za nemoteno bivanje, banka, PTT, trgovine, zdravstveni dom, ipd.

Za objekte je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje.

Objekti so trenutno v fazi gradnje, izdelano bo do 4. pgf (ali po dogovoru na ključ), možnost vselitve do konca leta 2023. Cena vključuje DDV.

V kolikor ste v opisanem prepoznali priložnost za nakup, se nam oglasite na spodaj naveden e naslov ali gsm številko.

info@gbnepremicnine.si 

ali na 040-564-460 g. Goran

Preberi več

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Osrednjeslovenska Ivančna Gorica Vir pri Stični
Vrsta objekta: hiša
Tip: dvojček
Gradbeno dovoljenje: DA
Stanje: Novogradnja
Velikost: 162,00 m²
Parcela: 293,00 m²
Leto izgradnje: 2023
Šifra oglasa: PH00391GB

Oprema

talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko

Ostalo

atrij
terasa
parkirno mesto
shramba

Podobne nepremičnine

Južna Primorska, Koper/Capodistria

 • Hiša vrstna
 • Velikost 176 m²
720.000,00 €