prodaja

Osrednjeslovenska, Ivančna Gorica

 • Vrsta in tip

  hiša
  dvojček

 • Površina

  162 m²

 • Cena

  399.000,00 €

Opis nepremičnine

Ljubljana okolica, U.E. Grosuplje

Dvostanovanjski objekt – »dvojček«, prodamo! Cena na ključ 2250€/m2 + 9,5% ddv!

 

Ljubljana okolica, U.E. Grosuplje, Občina Ivančna Gorica, Vir pri Stični… vendar zagotovo bližje kot si predstavljate! Samo 28km in 18min vožnje iz Ljubljane (nakupovalno središče Rudnik), oz. 14km in 10min do Grosuplja.

Na podlagi sprememb življenjskih potreb in navad, ki jih je v ospredje potisnil čas korone, ter kot prilagoditev na prihajajoče energetske in finančne (kreditne) razmere, smo v sodelovanju z investitorjem pripravili odgovor na trenutne in prihajajoče življenjske izzive. Po zelo dosegljivi ceni 2250€/m2 + 9,5% ddv na ključ, vam ponujamo enoto v dvostanovanjski hiši - dvojčku, z vključenim nadstreškom za dva avtomobila in 5,2m2 zunanjo zaprto shrambo/kolesarnico.

Na prodaj so še 3 od 4 stanovanjskih enot v dveh dvostanovanjskih stavbah – dvojčkih.

Enota 1 ima 293m2 veliko parcelo. Stanovanjski prostor meri 118m2 neto bivalne površine, skupaj s »tehničnimi prostori« in »neizdelanim podstrešjem« pa meri vse skupaj 162m2.

Cena za enoto 1 izdelano na ključ je 399.000,00€ z vključenim 9,5% ddv.

Zelo premišljeni in prilagodljivi tlorisi za različne starostne skupine in različna življenjska obdobja. Lahko je za velike, 5, 6 in več-članske družine, kjer bo vsak član z lahkoto našel svoj prostor, kot tudi za manjše družine ali pare, ki potrebujejo domačo pisarno, veliko spalnico z ločeno garderobno sobo, sobami za goste, telovadnico ipd. Posamezne prostore se zlahka združi v večje sobe in tudi obratno, odvisno od vaših potreb.

Zelo premišljen tloris z nekaj enostavnimi rešitvami, ki si jih kupci tako pogosto želijo pa redko kje dobijo. Predvidene so 3 velike kopalnice, prostor za savno, ter utility, ki se nahaja v isti etaži kjer so kopalnice in spalnice, zato da se ne prenaša perila gor in dol, velika kuhinja s kuhinjskim otokom in kuhinjsko napo z odvodom umazanega zraka ven iz prostora, ter jedilnico kjer je prostor za veliko jedilno mizo za vsakodnevne družinske večerje kot tiste posebne priložnosti. Višina notranjih prostorov je 280 cm, ki skupaj z velikimi okni ustvari občutek »zračnosti in odprtosti«. Iz dnevnega prostora je izhod do 9m2 nadkrite terase, iz kuhinje pa se lahko izstopi neposredno do zunanje – letne kuhinje ali grilla.

Orientacija vrta in prostorov je v osi SV-JZ. Do objekta se dostopa iz SV strani, kjer je parkirišče in zunanja shramba, intimni vrtovi in bivalni prostori pa so na JZ strani. Vrtovi mejijo na listnat gozd, ki vam poleti ustvarja prijetno senco, pozimi, ko listje odpade pa vam v prostor spusti tako zaželene sončne žarke.

Klasična gradnja, tri-slojna okna, 20cm toplotne izolacije na fasadi, talno gretje po celotni površini, ogrevanje s toplotno črpalko, pripravljen priključek za kamin, pripravljena inštalacija za prezračevalni sistem z rekuperacijo, predpriprava za solarne panele in električno polnilnico za avtomobile, daljinsko krmiljenje preko t.i. pametne inštalacije

Vse našteto zagotavlja izredno nizke obratovalne stroške. Poleg navedenega bo novi lastnik, fizična oseba imel možnost uveljavitve tudi eko-subvencije za novogradnjo skoraj ničenergijskih eno in dvostanovanjskih hiš, v kolikor bodo takrat še vedno odprti ustrezni razpisi eko sklada.

Predvidena je sanitarna oprema znanih proizvajalcev, hrastov parket in sodobna keramika, ter bela notranja vrata. Po dogovoru so možne tudi prilagoditve na željo kupca.

V bližini je vrtec, osnovna in srednja šola, ter veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje, skratka rekreacijo. Dobesedno čez cesto je avtobusno postajališče, cca 3km stran v Ivančni Gorici pa so železniška postaja, priključek na AC kot tudi vse ostale ustanove potrebne za nemoteno bivanje, banka, PTT, trgovine, zdravstveni dom, ipd.

Za objekte je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje, pričetek gradnje je predviden septembra 2022, zaključek pa najkasneje do konca 2023, najverjetneje veliko prej!

V kolikor ste v opisanem prepoznali priložnost zase, se nam oglasite na naveden e naslov ali gsm številko.

Kupec ne plača provizije.

Investitor si pridržuje pravico do sprememb objavljenih opisov, vizualizacij, komercialnih skic, kvadratur in ostale dokumentacije.

Preberi več

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Osrednjeslovenska Ivančna Gorica Ivančna Gorica
Vrsta objekta: hiša
Tip: dvojček
Gradbeno dovoljenje: DA
Stanje: Novogradnja
Velikost: 162,00 m²
Parcela: 293,00 m²
Leto izgradnje: 2023
Šifra oglasa: PH00322ZS

Oprema

talno ogrevanje
ogrevanje s toplotno črpalko
ogrevanje na drva

Ostalo

atrij
terasa
pokrit parkirni prostor
dve parkirni mesti
shramba

Podobne nepremičnine

Osrednjeslovenska, Grosuplje

 • Hiša dvojček
 • Velikost 193 m²
1.500,00 €

Osrednjeslovenska, Vodice

 • Hiša samostojna
 • Velikost 182 m²
269.000,00 €