prodaja

Ljubljana, Šiška

 • Vrsta in tip

  hiša
  dvojček

 • Površina

  131 m²

 • Cena

  430.000,00 €

Opis nepremičnine

ponudbi imamo novo hišo enote dvojčka na izredno atraktivni lokaciji v Podutiku, ki bo pripravljena za predajo kupcu v letu 2022. Na voljo samo še ena enota dvojčka.

Podutik je lepo, spalno naselje pretežno družinskih hiš na obrobju Ljubljane z dobrimi prometnimi povezavami, istočasno pa na robu zelenja in rekreacijskih površin, ter nudi veliko možnosti za preživljanje prostega časa v naravi. V neposredni bližini objekta so peščena teniška igrišča, igrišče za odbojko na mivki ter gozd, hkrati pa je del novega naselja hiš.

Dvojček je zasnovan zelo funkcionalno. Razporeditev prostorov omogoča prijetno bivanje na "sodoben" način. Prostori so zelo svetli z nekoliko višjim stropom, višine 270 cm. Obe hiši imata odlično orientacijo proti JZ.

RAZPOREDITEV PROSTOROV

Hiša ima dve etaži P in 1N. Streha je poševna z zelo blagim naklonom, kar omogoča v popolnosti izkoriščene prostore v 1. nadstropju.

Pritličje meri 65,95m2 neto bivalne površine. Vstopa se v predprostor, v katerem je predvidena omara za čevlje in sezonska oblačila ter nekaj odlagalnih površin. Iz predprostora se vstopa v pritlično kopalnico oz. dnevni WC. V pritličju je tudi velik dnevno bivalni prostor, ki ga sestavljajo kuhinja, jedilnica in dnevna soba površine 44,85m2. V pritiičju je še dodatna soba in lahko služi kot pisarna.

V nadstropju so dodatne dve otroški sobi, spalnica, kopalnica in hodnik, v katerem je predviden prostor za garderobne omare ter shramba velikosti 1,45m2. Nadstropje skupaj meri 64,70m2.

TEHNIČNI PODATKI

Hiša se prodaja v IV. gradbeni fazi, ki vključuje znotraj hiše elektro in strojne omete brez slikopleskarskih del, estrih, predpriprava za klimo, predpriprava za toplotno črpalko, izolirano ostrešje. Zunaj je dokončana fasada, vgrajena okna, tro-slojna zasteklitev, protivlomna vhodna vrata, robniki, asfaltiran dovoz, tlakovana terasa. Objekt bo grajen na način klasične masivne gradnje. Elektrika in voda sta v objektu.

OSNOVNE ZNAČILNOSTI NEPREMIČNINE

- število spalnic: 4

- število kopalnic: 2 kopalnici

- velik vrt

- parkirno mesto ob hiši

POVRŠINA

- površina zemljišča: ena parcela meri 375 m2, druga parcela pa 368 m2

- bivalne površine: 130,65m2

INFRASTRUKTURA

Hiša se nahaja v Podutiku, v mirnem, tihem in urejenem okolju. Lokacija z vso infrastrukturo nudi vse prednosti mestnega življenja, hkrati pa omogoča hiter pobeg v naravo in aktivo preživljanje prostega časa. V bližini se nahaja avtobusna postaja, osnovna šola, vrtec, pošta, lekarna in trgovina.

Vljudno vabljeni na ogled.

CENA

Cena za posamezno enoto dvojčka je 430.000,00 za IV. gradbeno fazo. Cena vključuje DDV.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% +ddv, obračunano od pogodbene vrednosti.

Preberi več

Podatki o nepremičnini

Lokacija: Ljubljana Šiška Podutik
Vrsta objekta: hiša
Tip: dvojček
Gradbeno dovoljenje: DA
Stanje: Novogradnja
Velikost: 130,65 m²
Parcela: 368,00 m²
Leto izgradnje: 2022
Šifra oglasa: PH00266ZS

Podobne nepremičnine

Osrednjeslovenska, Vodice

 • Hiša samostojna
 • Velikost 182 m²
269.000,00 €

Osrednjeslovenska, Grosuplje

 • Hiša dvojček
 • Velikost 193 m²
428.000,00 €